Varavoima

Turvallinen sähkönjakelu ja sitä varmistava varavoima on tärkeää kaikille yrityksille. Coromatic tarjoaa kokonaiset järjestelmät tai yksittäiset varavoimalaitteet suunnittelusta ja valmistuksesta asennukseen, käyttöönottoon ja ennaltaehkäisevään huoltoon. Jotta sähkönsyöttö voidaan turvata sähkökatkon aikana koko tuotantolaitokselle tai sen osalle, ainoa vaihtoehto varavoimalle on yhden tai useamman dieselgeneraattorin käyttö.

Varavoima on tärkeä vakuutus sähkökatkoksia vastaan. Varavoiman on tarjottava (1) oikeanlainen suojaus normaaliolosuhteissa ja (2) turvallinen ratkaisu käyttökatkon ajan. Coromaticilta saat tuon vakuutuksen.


häiriötön varavoima

Varavoima toiminnan turvaksi

Coromaticin tarjonnasta löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon, koska räätälöimme ratkaisun sinulle sopivaksi. Valikoimassamme on generaatoreita avomallisena, koteloituna, siirrettävät mallit tai kontissa erilaisiin käyttötarkoituksiin (10 kVA-3,7 MVA).

UPS-laitteet takaavat tasaisen virransyötön lyhyissä katkoksissa ja syöttöjännitteen epäsataisuuksissa. UPS sijoitetaan usein virtalähteen eli normaalin verkon tai generaattorin ja virtaa käyttävän laitteen väliin. UPS-laitteita on myös valikoimassamme useiden eri valmistajien merkkejä, joten voit kysyä lisätietoja myynnistämme sivun laidassa olevalla ota yhteyttä-lomakkeella.


Ota yhteyttä

Suostumus