Varavoima

Varavoima turvaa yrityksenne toiminnan jatkuvuuden sähkökatkostilanteissa.

Coromatic tarjoaa koko järjestelmän tai yksittäiset varavoimalaitteet suunnittelusta ja valmistuksesta asennukseen, käyttöönottoon ja ennaltaehkäisevään huoltoon. Sähkökatkostilanteessa dieselgeneraattorit varmistavat tuotantotantolaitoksen toiminnan jatkuvuuden ja katkeamattoman virransyötön. Oikein suunniteltu varavoima suojaa yrityksenne toimintaa vikatilanteiden lisäksi myös normaaliolosuhteissa.  

Generaattorivalikoimamme on laaja. Meiltä saatte eri käyttötarkoituksiin sopivat avoimet, koteloidut ja siirrettävät mallit sekä konttigeneraattorit (10 kVA-3,7 MVA). Coromaticin tarjonnasta löydät juuri yrityksellenne sopivan, räätälöidyn ratkaisun.


häiriötön varavoima

UPS-laitteet takaavat tasaisen virransyötön

UPS-laitteet takaavat tasaisen virransyötön lyhyissä katkoksissa ja syöttöjännitteen epäsataisuuksissa. UPS sijoitetaan usein virtalähteen eli normaalin verkon tai generaattorin ja virtaa käyttävän laitteen väliin. UPS-laitevalikoimassamme on useiden eri valmistajien merkkejä.

Ohjausjärjestelmä on varavoimajärjestelmän ydin

Varavoiman ohjausjärjestelmä toimii saumattomasti jännitekojeiston ja valvontajärjestelmän kanssa. Coromatic tunnetaan markkinoiden kilpailukykyisimpien ohjausjärjestelmien toimittajana ja asiantuntijana. Uudista nyt vanha ohjausjärjestelmä. Modernisoimme toimivan mutta tekniikaltaan vanhentuneen generaattoreiden ohjausjärjestelmänne.

Pyydä tarjous myynnistämme!


Ota yhteyttä

Suostumus