Ratkaisut terveydenhuoltoon

Ratkaisut terveydenhuoltoon on hyvin yleinen Coromaticin tarjoama kokonaisratkaisu, jolla varmistetaan kriittisen jäjestelmän toimivuus 24/7.
Terveydenhuollon ja sairaaloiden käyttämien laitteiden luotettavuus ja toiminta kaikissa olosuhteissa ja käyttötarkoituksen vaatimissa tilanteissa tulee olla sataprosenttinen. Asiakkaat ja terveydenhuollon työntekijät olettavat laitteiden toimivan myös kriisin aikana. Suurimmat riskit aiheutuvat inhimillisistä virheistä, toimintahäiriöistä ja sähkökatkoksista, mutta näihin voidaan ennakolta varautua tarkalla suunnittelulla ja valmistautumisella.


Coromatic ratkaisut terveydenhuoltoon

Ratkaisut terveydenhuoltoon ja sairaalihin varmistamaan toimintaa

Lisääntynyt korkean teknologian käyttö terveydenhuollon piirissä tarkoittaa, että sähkökatkos voi johtaa vakaviin seurauksiin, kuten heikentyneeseen potilasturvallisuuteen ja potilastietojen katoamiseen. Siksi yksittäisten laitteiden suojaksi on hyvä lisätä UPS-laite turvaamaan sen toimintaa.

Coromaticilla on laaja ja pitkä kokemus keskeytyksettömän virranjakelun turvaamisesta pohjoismaisissa sairaaloissa. Kysy lisää palveluistamme ja ratkaisuista, jotka turvaavat koko organisaation toiminnan myös kriitistilanteissa.Ota yhteyttä