Kolmivaihe UPS

Kolmivaihevirta on tehokkain virranjakelutapa silloin kun johdotusmatka on pitkä ja näin ollen se soveltuu teollisuuden laitteistojen toimintaan.

Kaikki 3-vaiheiset UPSit toimitetaan automaattisesti yhteensopivana 400 V virransyötölle, koska tämä on yleisin Euroopassa. Suomessa käytetään myös 3-vaihe UPSeja 230V virran IT-järjestelmiin, ilman nollajohdotusta ja ns. kelluvalla maadoituksella.3-vaiheiseen 230V IT-järjestelmään tai muuhun vastaavaan järjestelmään mukauttaminen tehdään käyttämällä ulkoisia muuntajia. Aina 40 kVA UPSiin asti voidaan sisään- ja ulostulomuuntajat toimittaa samassa kokoonpanossa. Joissakin malleissa muuntaja on sisäänrakennettuna UPSiin.

Coromatic suosittelee Socomec UPSeja, mutta tarjoamme myös muiden merkkien valikoimaa asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaisesti. Teemme tarkan mitoituksen tarpeittesi mukaan, joten meiltä saat asiantuntevaa apua laitteiston valintaan. Alla olevista linkeistä voit tutustua Socomecin kolmivaihe UPS laitteisiin tarkemmin.Ota yhteyttä

Suostumus