UPS-laitteet

UPS-laitteet ovat osa varavoimalaitteiden tuotetarjotaamme. Coromatic tarjoaa laajan valikoiman sähkönsyöttöjärjestelmiä ja toimittaa 350 VA:n – 4 MVA:n varavoimajärjestelmiä. Kaikkein monipuolisimmat järjestelmät sisältävät esimerkiksi dieselgeneraattorin, UPSit, jännitekojeiston, nousukeskukset, staattisia kytkimet ja ohjelmistot.

Coromatic sovittaa ratkaisut asiakkaan ja tämän toimialan määrittelemien tarpeiden mukaan. Esimerkiksi tuotantolaitoksissa vaaditaan varmatoimisia laitteita, joilla on korkea IP-luokitus, sekä modulaarisia UPS-laitteita, jotka mahdollistavat niiden asteittaisen laajentamisen ja N + 1 -redundanssin.

Socomec Green Power -mallisto on markkinoiden energiatehokkain UPS-järjestelmä, joka kykenee 96 % tehokkuuteen normaalikäytössä (TÜV-sertifioitu). UPS-valikoimaan kuuluu erikokoisia ratkaisuja alkaen pienistä verkkoon liitettävistä laitteista aina suuriin kolmivaihejärjestelmiin, jotka voivat olla joko itsenäisiä, rinnakkaisia tai rendundantteja ja modulaarisia järjestelmiä.

Palvelutarjontaamme kuuluu

 • UPS laitteet, niiden asennukset ja käyttöönotot
 • UPS määräaikaishuollot
 • Kriittisten laitteiden dokumentointi ja  huoltosopimukset
 • Akustotestaukset ja akustonvaihdot
 • Akkuvalvonta 24/7
 • Tekninen tuki- ja päivystyspalvelu 24h
 • UPS-järjestelmän purku / vaihto uuteen järjestelmään

UPS-laitteet varmistavat laitteiston toimivuuden

UPS-laitteet nopealla toimitusajalla

Laaja tuotevalikoima on saatavana nopealla toimitusajalla ja asennusvalmiina. Esimerkiksi UPS-laitteita on valmiina heti toimitukseen aina 11 kVA:iin asti. Pienet, sisäänrakennetuilla akuilla rakennetut kolmivaihejärjestelmät voimme toimittaa viimeistään muutaman päivän kuluttua. Vastaavasti Coromaticin asiakkaiden ei tarvitse odottaa vaihtolaitetta pitkään, jos heidän redundanttinen UPS-laitteensa menee epäkuntoon.

Suunnittelemme ja rakennamme UPS-järjestelmiä yhteistyössä asiakkaidemme ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Coromatic ottaa vastuun kokoonpanosta, testauksesta ja käyttöönotosta asiakkaan tiloissa, sekä suorittaa hyväksyntätestit (factory acceptance tests, FAT) ja paikalliset hyväksyntätestit (site acceptance tests, SAT).

Tasasuuntaajat ja tasajännitejärjestelmät

Coromatic auttaa turvaamaan keskeytyksettömän sähkönsyötön sekä tasa- että vaihtovirtaratkaisuille. Coromatic toimittaa kaiken tasasuuntaajista kokonaisiin DC-järjestelmiin akkuineen, hälyttimineen, jakelu-, valvonta- ja viestintäjärjestelmineen.

Toimitamme tasasuuntaajia ja tasajännitejärjestelmiä:

 • 12 V (esim. hälytysjärjestelmiin)
 • 24 V (esim. hälytysjärjestelmiin sekä datasähköön/teollisiin järjestelmiin)
 • 48 V (esim. tietoliikennekeskuksiin)
 • 110 V ja 220 V (esim. voimaloihin)

Ota yhteyttä

Suostumus