Sertifikaatit

Coromaticin kriittisen järjestelmän operointimalli eli CFOPS Framework

Coromatic haluaa olla houkutteleva, huolehtiva ja kehittävä työnantaja alan parhaimmille tekijöille. Tarjoamme henkilöstöllemme kriittisen järjestelmän operoinnin koulutus- ja tutkinto-ohjelman, jonka avulla työntekijämme parantavat kriittisen järjestelmän hallinnan osaamistaan, ja samalla verkostoituvat Pohjoismaissa.

Coromatic Academy

  • Pohjoismainen CFOPS Framework -koulutusohjelma sisältää mm.
  • kriittisen järjestelmän operoinnin käytännöt ja sovellettavuus OCP:hen
  • EN 15221:n normien mukaisia järjestelmän operointikäytäntöjä
  • ITIL® perusteet
  • EN 50600
  • Uptime Instituutin® operatiivisen kestävän kehityksen mallin

CFOPS Framework -koulutusohjelman ja sen kirjallisen loppukokeen suorittamisesta annetaan tutkintotodistus. Koulutusohjelmaan sisältyy vierailu asiakkaan toimitiloissa sekä kotitehtäviä.

Koulutusohjelmaa on toteutettu vuodesta 2015, ja yli 50 asiantuntijaa on suorittanut sen tähän mennessä.

Open Compute Project (OCP)

Open Compute Project (OCP) on organisaatio, joka jakaa datakeskustuotteiden suunnittelutiedot ja alan parhaat käytännöt yhtiöiden välillä. Tällaisia yrityksiä ovat mm. Facebook, IBM, Intel, Nokia, Google, Microsoft, Seagate Technology, Dell, Rackspace, Cisco, Goldman Sachs, Fidelity, Lenovo ja Alibaba Group.

OCP tarjoaa alustan immateriaalioikeuksien avoimelle jakamiselle ja kannustaa IT-teollisuutta kehittymään, kuten ohjelmistoteollisuuden avoimissa projekteissa on tehty.

Coromatic on kehittänyt CFOPS Framework mallin datakeskusten ja muiden kriittisten järjestelmien laadun ja hallinnoinnin kontrollointiin. Sitä käytetään parantamaan suorituskykyä, alentamaan kustannuksia ja riskejä sekä minimoimaan ympäristövaikutuksia markkinoiden nykyisten standardien mukaisesti.

Se luovutettu Open Compute Projectille, joka on hyväksynyt sen OCP:n kriittisen järjestelmän operointimalliksi. Järjestelmäoperaattorit voivat vapaasti hyödyntää mallia parhaana suositeltavana käytäntönä arvioidessaan toimintojaan OCP:n Facility Recognition -ohjelman mukaisesti.


Ota yhteyttä: cfopsadmin@coromatic.se


Ura Coromaticilla: https://career.coromatic.com/


Ota yhteyttä

Suostumus