Tietoliikenne

Tietoliikenne ja IT-infrastruktuuripalvelumme minimoivat riskejä ja samalla tukevat ja helpottavat asiakkaidemme toimintaa. IT-infrastruktuurin tulee vastata sekä nykyisiin että tulevaisuuden tarpeisiin, joita laajeneminen ja kasvu aiheuttavat. Tämä ei ole helppo tehtävä, mutta autamme siinä mielellämme.

Ennen vanhaan IT-infrastruktuuria käytettiin lähinnä datan säilytykseen ja tietoliikenteeseen. Nykyään IT-infrastruktuuria rasittavat esimerkiksi langattomat sovellukset, IP-kamerat, videokuva, AV, pääsynvalvonta, sensoriverkostot, tilamonitorit, mobiiliverkko ja toimistojen LED-valot. Tästä syystä kaapeliasennuksiin ei pidä suhtautua turhan kevyesti.


Coromatic tietoliikenne ja kaapelointi

Tietoliikenne ja kaapelointi

Coromaticilla on laaja kokemus verkoista ja tietoliikenteestä. Coromaticin erityisasiantuntijat tietävät, miten kriittinen infrastruktuuri on kytköksissä asiakkaiden jokapäiväiseen toimintaan. Coromatic kehittää räätälöityjä verkkoja konesaleille ja kokonaisille laitoksille. Ratkaisut ulottuvat kaapelijärjestelmistä koko rakennuksen mobiiliverkkoon:

  • Konesaliratkaisujen suunnittelu ja asennus
  • Toimiva verkkoinfrastruktuuri kiinteistöjen tulevaisuuden tarpeisiin
  • Sisätilojen mobiiliratkaisut
  • Keskitetyt WiFi-ratkaisut
  • Älykkäät reaaliaikaiset tallennusratkaisut
  • Turvallisuus (sisäänpääsy ja IP-kamerat)

Coromaticin teknikot on erikoiskoulutettu osaamisalueillaan, ja heidän yhteistyönsä kriittisten tilojen ratkaisuissa on saumatonta.

Coromaticilla on vahva kumppaniverkosto tärkeimpien komponenttivalmistajien kanssa. Coromatic tarjoaa avaimet käteen -ratkaisuja kaikkeen suunnittelusta asennukseen ja käyttöönottoon.


Ota yhteyttä

Suostumus