Kansainvälinen projektinjohto

Coromatic on rakentanut konesaleja ja muita kriittisiä tiloja vuosikymmenien ajan pääosin Skandinaviassa ja kansainvälinen projektinjohto on osa pitkäaikaisille asiakkaillemme tarjoamaa palvelua. Olemme ajan saatossa kartuttaneet kokemuksiamme ja tehneet useita onnistuneita projekteja Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa.


Kansainvälinen projektinjohto

Kansainvälinen projektinjohto ja asennus paikan päällä

Coromaticin konsepti kuuluu: räätälöimme esivalmistetut, moduuleista koostetut konesalit, jotka huomioivat asiakkaan paikalliset rakennusolosuhteet ja tarpeet olivatpa ne Ruandassa, Nepalissa tai jossakin muualla.

Coromatic työskentelee tiiviisti asiakkaiden kanssa ja tekee soveltuvuustestejä, joihin voi sisältyä konseptisuunnittelu ja rakennuspaikan valinta. Projektiin nimitetty Coromaticin projektipäällikkö valvoo käytännön työt, mekaaniset työt ja sähkötyöt paikan päällä osana yksityiskohtien suunnitteluvaihetta. Coromatic varmistaa, että kaikki toimintaedellytykset ovat kunnossa, ennen kuin luovutamme uudet tilat tai laitteet asiakkaalle. Coromatic kouluttaa paikallisen henkilökunnan ja kehittää palvelu- ja vuositarkastussuunnitelmat asiakkaiden tueksi.

Coromatic toimittaa yhden pysähdyksen taktiikalla esivalmistetut konesalit skandinaavisella laadulla ja maailmanlaajuisella saatavuudella. Coromatic vie Pohjoismaisen työn laadun koko maailmaan.


Ota yhteyttä

Suostumus