Nordnet valitsi Coromaticin

Coromatic turvaa Online pankkina tunnetun Nordnetin uuden pääkonttorin.

Nordnet siirtää Pohjoismaisen pääkonttorinsa uuteen toimitilaan Tukholman Tullhusetiin. Coromatic vastaa kiinteistön kaikkien kriittisten järjestelmien, kuten mobiili- ja tietoliikenneverkon ja sähkönjakelun, suunnittelusta ja asennuksesta. Toimitilat saneerataan ja uudistetaan noudattamaan Nordnetin tiukkoja käytettävyysvaatimuksia. Uudessa toimistossa tulee työskentelemään noin 400 henkilöä.


Coromatic press image Nordnet

– Koko liiketoimintamme on digitaalista, mikä tarkoittaa, että kaikkien toimintojen tulee olla käytettävissä keskeytyksettä. On siis tärkeää, että kumppanimme on kokenut toimija alalla ja että he ovat mukana jo suunnitteluprosessin alkuvaiheessa. sanoo Nordnetin Purchase & Facilities Manager Mikael Lindblom.

Coromatic oli mukana projektissa jo uuden toimiston suunnitteluvaiheessa. Coromaticin tehtävät koostuivat tarpeiden arvioinnista ja läheisestä yhteistyöstä sekä Nordnetin että rakennusurakoitsijan kanssa rakennuksen sähkön, tietoliikenteen ja mobiiliverkon infrastruktuurin mitoittamiseksi ja rakentamiseksi. Coromatic vastaa myös varavoimalaitteiston suunnittelusta ja rakentamisesta, joten Nordnet voi jatkaa toimintaansa normaalisti myös sähkökatkon aikana.

– Uusi toimistomme sijaitsee Gamla Tullhusetissa, joka on vanha rakennus. Olemme kohdanneet monia haasteita vanhan rakennuksen kunnostamisessa ja sen uudistamisessa nykyaikaiseksi toimitilaksi. Coromatic, jolla on projektin kriittisen järjestelmän suunnittelun ja toteutuksen kokonaisvastuu, on pystynyt luomaan meille turvallisuuden tunteen, sanoo Mikael Lindblom.

Coromaticilla on laaja kokemus organisaatioiden auttamisesta sen varmistamiseksi, että yritys voi jatkaa toimintaansa ilman häiriöitä. Coromatic on auttanut myös Swedbankia ja SEB:tä heidän siirtyessään uuteen toimistoon.

– Olemme ylpeitä siitä, että Nordnet luottaa meihin oman toimintansa turvaamisessa, sanoo Coromaticin Head of Data Center Solutions, Thomas Wunger. Palveluyhteiskunnassamme on elintärkeää, että yritykset ja niiden yhteydet toimivat sujuvasti.

Nordnet muuttaa uuteen pääkonttoriin vuoden 2018 ensimmäisellä neljänneksellä.

Lisätiedot:
Thomas Wunger, Head of Data Center Solutions, Coromatic Group
Tel: +46 73 317 38 02
thomas.wunger@coromatic.se

Mikael Lindblom, Purchase & Facilities Manager, Nordnet
+46 730 22 41 16
mikael.Lindblom@nordnet.se
www.nordnet.fi

Nordnet
Nordnet on investointi- ja säästöpankki, joka toimii Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa ja Norjassa. Nordnetin idea on antaa asiakkaille mahdollisuus hallita rahojaan ja olla asiakkaan 1. valinta pohjoismaisena investointi- ja säästöpankkina.