Non Sonus on hiljaisin siirrettävä generaattori

Non Sonus on maailman hiljaisin siirrettävä generaattori

Coromatic lanseeraa maailman hiljaisimman generaattorin, joka on siirrettävä, vetoakselien päälle asennettu varavoimakoneikko. Coromaticin Non Sonus tuotevalikoimaan kuuluvan koneen äänitaso on 52 desibeliä, joka vastaa nykyaikaista astianpesukonetta.

Non Sonus–sarjan ensimmäisen generaattoriyksikkö tuottaa sähköä 100 kilovolttiamppeerin (kVA) verran ja se on suunniteltu helposti liikuteltavaksi, joustavaksi ratkaisuksi meluherkkiin ympäristöihin ja kaupunkialueille. Melutasovaatimukset ovat yhä tiukempia ja tämän tyyppistä siirrettävää varavoimayksikköä voidaan käyttää useisiin eri tarkoituksiin, kuten sähköverkkotoimintaan, elokuvatuotantoon, konsertteihin ja tapahtumiin.


“Moniin käyttötarkoituksiin soveltuvien, liikuteltavien generaattoriyksiköiden tarve on lisääntynyt monilla eri aloilla samaan aikaan kun melutasot ovat kiristyneet. Tämä uusi tuote ratkaisee kummatkin kasvavan markkinan osoittamat tarpeet.

Non Sonus on suunniteltu ja valmistettu Coromaticin kokoonpanotehtaalla Ruotsissa. Tehdas on erikoistunut varavoimaratkaisuihin ja häiriöttömään sähkönjakeluun. Tämän laitteiston äänitaso pysyy alhaisena Coromaticin suunnittelutyön, kotelon edistyksellisen sandwish-rakenteen ja sähköisten, säädettävien tuulettimien ansioista. Kotelon sandwich-rakenne on tavanomaisen metalliin verrattuna huomattavasti kevyempi ja näin ollen helpompi liikuttaa. Kotelo on myös erittäin säänkestävä ja pinnan ruostumisongelmat on minimoitu. Non Sonus –vakiokokoonpanolla on C5-luokan korroosionkestävyys ja se toimitetaan asiakkaalle perävaunuyksikkönä avaimet-käteen periaatteella.

Tekniset tiedot: Non Sonus OSD C100 NS

  • Teho 100 kVA
  • Melutaso 52 dB
  • Pituus 3,685 mm
  • Leveys 1,310 mm
  • Korkaus 2,080 mm
  • Paino, mukaan lukien polttoaine, n. 3,300 kg
  • Käyntiaika täydellä teholla n. 21 tuntia