Modulaarinen konesali NCell-yhtiölle Nepaliin

Coromatic on toimittanut modulaarisen konesalin Ncell -yhtiölle Nepaliin

Coromatic, johtava kriittisten järjestelmäratkaisujen toimittaja, ilmoitti tänään toimittavansa Axiatan omistamalle Ncell-yhtiölle tehdasvalmisteisen konesalin. Datakeskus tukee Ncellin mobiiliverkon laajentamista koko maahan.

Tilauksen yhteenlaskettu arvo on 10 miljoonaa dollaria ja uusi konesali Nepalissa on virstanpylväs Coromatic International –yksikölle. Coromatic International perustettiin vuonna 2015 ja sen tarkoituksena on vahvistaa Coromaticin strategiaa tarjota kriittisiä järjestelmäratkaisuja maailmanlaajuisesti.


Coromatic on jo aiemmin vuonna 2011 rakentanut kaksi konesalia Ncellille. Uusi ja kooltaan tuplasti suurempi konesali tarjoaa kaivattua lisäkapasiteettia Nepaliin, jossa langattomien datapalvelujen kysyntä kasvaa nopeasti.
– Nepal on yksi maailman nopeimmin kasvavista mobiilidatan markkinoista juuri nyt ja ihmiset ottavat nopeasti käyttöön langattomien datapalveluiden tarjoamat mahdollisuudet.

Olemme tyytyväisiä saadessamme tämän uuden Coromaticin rakentaman datakeskuksen käyttöön, sillä se tukee tätä kehitystä. Kasvavan kysynnän sekä infrastruktuurin ja maantieteellisten haasteiden takia on ehdottoman tärkeää, että konesali on fyysisesti ja teknisesti kestävä, sanoo Ncellin CTO Andras Pali. Tuhoisa maanjäristys vuonna 2015 oli osoitus siitä, että Coromaticin kanssa yhdessä rakennettu datakeskus kestää jopa äärimmäiset olosuhteet.

Coromatic on toimittanut uuden konesalin avaimet käteen -ratkaisuna. Yhtiö on ottanut täyden vastuun hankkeen rakennustöistä ja työmaan valmisteluista sekä täysin valmiin ja toimivan modulaarisen konesalin toimittamisesta Pokharaan Nepaliin.

Olemme innoissamme saadessamme rakentaa yhden konesalin lisää Ncellille Nepaliin. Uusi konesali on täydellinen esimerkki siitä, miten voimme toimittaa tehdasvalmisteisen ja vankan ratkaisun alueelle, jossa maantieteelliset olosuhteet ovat haastavia, sanoo Coromatic Internationalin toimitusjohtaja Anders Tollsten.

Lisätietoja antavat:
Anders Tollsten, CEO Coromatic
+46(0) 704 78 02 26
anders.tollsten@coromatic.se