Palvelinkaapit datakeskukseen

Rakenna oikeat olosuhteet datakeskuspalvelimille

Palvelinkaapit muodostavat perustan datakeskukselle. Autamme sinua valitsemaan sinulle parhaiten sopivat palvelinkaapit riippuen valikoidusta jäähdytysratkaisusta, sähkön jakelun tarpeista ja käytettyjen kaapelien määrästä. Näin voit varmistaa, että kaikki palvelinhuoneessasi toimii ja sopii parhaiten yhteen. Jos integroitu kaappi sopii paremmin tarpeisiinne, meiltä saat myös sellaisen.

Tarkkaan valittujen kaapit ja telineet helpottavat asennus- ja huoltotoimenpiteitä ja antavat paremman yleiskuvan keskuksesta. Teemme yhteistyötä maailman johtavien hyllyratkaisujen ja kaapelikourujen valmistajien kanssa ja tarjoamme useita älykkäitä ratkaisuja pystysuoraan ja vaakasuoraan kaapelointiin. Nykyaikaisimmat datakeskukset asettavat uusia vaatimuksia sähkönjakelulle.Coromatic toimittaa myös kaikki sähkönjakeluyksiköt, joita voidaan valvoa ja mitata mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti. Pienet yksityiskohdat tekevät yleensä suurimman vaikutuksen. Siksi varmistamme, että datakeskus noudattaa asiakkaan korkeatasoisia vaatimuksia, kuten kaapelimerkintäjärjestelmät ja liima-matot, jotka estävät likaa pääsemästä datakeskukseen.

Kaikki nämä asiat ovat osa laadukasta kokonaiskuvaa. Emme vain auta sinua mitoittamaan datakeskusta tarpeisiinne, vaan toimitamme myös laitteet, jotka huolehtivat aivan kaikesta; aina kaapeista ja kaapeleista likaisiin jaloihin asti.


Ota yhteyttä

Suostumus