Asennusvalmis laitetila

Asennusvalmis laitetila on nimensä mukaisesti helppo asentaa ja vielä helpompi tilata. Coromaticilta saat modulaarisesti rakennetun laitetilan, jossa pohjoismainen laatu ja kansainvälinen projektinjohto on koko maailman ulottuvilla. Me yksinkertaisesti viemme Pohjoismaisen IT-turvallisuuden ja yritystoiminnan jatkuvuuden turvaamisen muualle maailmaan.

Coromatic kehitti konseptin: muotoilimme modulaarisen, elementtirakenteisen datakeskuksen (prefabricated data center), eli toisin sanoen riippumatta siitä sijaitseeko se Ghanassa, Nepalissa tai Suomessa, me suunnittelemme konesalin sijainnin ja asiakkaan tarpeiden mukaan.

Viime vuosina modulaarisen rakentamisen tarve on lisääntynyt niiden joustavan rakenteen ja lyhyen toimitusajan myötä, sillä konesali voidaan sijoittaa minne tahansa maailmassa, jossa konesalikapasiteettia tarvitaan.


Coromatic asennusvalmis laitetila

Edge datakeskus tuo pilven lähelle käyttäjää

IT- ja teollisuusyritykset ovat rakentaneet uutta suorituskykyä ja tuottavuutta uusien teknologiainnovaatioiden avulla. Ja vaikka cloud computing eli pilvipalvelu on teollisen muutoksen merkittävä mahdollistaja, myös edge computing-tekniikasta on nopeasti tulossa tärkeä osa teollisen Internetin (IIoT) yhtälöä.

Edge Computing eli prosessoinnin siirtäminen mahdollisimman lähelle päätelaitetta ja käyttötilannetta luo uusia mahdollisuuksia yrityksen käydessä läpi digitaalista muutostaan.

 

Modulaarinen ja asennusvalmis laitetila helposti

Coromatic tarjoaa modulaarisia konesaleja ja asennusvalmiita laitetiloja. Ratkaisut ovat mukautettavissa, turvallisia ja tarjoavat parhaat olosuhteet asiakkaan omalle tekniikalle. Coromatic pyrkii aina säilyttämään joustavan muokattavuuden sekä korkean laadun suoja- eli Shelter-ratkaisuissaan.

Modulaarinen ratkaisu perustuu sandwich-teknologiaan, joka on tehty komposiittimateriaalista. Huolimatta materiaalin keveydestä, sen rakenteet ovat vesitiiviitä missä tahansa ilmastossa.

Tarjolla on telecom-ratkaisu, konttikonesali ja turvahuone riippuen siitä minkälaisen kohteeseen se rakennetaan.

Asennusvalmiiden datakeskuksien eli modulaaristen konesalien sekä erilaisten turvallisten, vankkojen teknisten rakennusten ja laajakaistasuojien lisäksi tarjoamme myös esimerkiksi kytkin- ja muuntajasuojat sekä mobiilimastot.

Modulaarinen rakennusyksikkö täyttää korkeimmat turvallisuusvaatimukset ja siksi sitä voidaan käyttää myös sotilaallisiin tarkoituksiin. Sähkömagneettinen EMC-suojaus, Accomodation shelter ja Commando shelter ovat Coromaticin etulinjan tuotteita puolustukseen ja kansainvälisiin rauhanturvatehtäviin.

Coromatic valmistaa myös erilaisia suojia Telecom-alalle. Niitä voidaan käyttää joko tilapäisenä tai pysyvänä ratkaisuna asiakkaan toivomuksen mukaisesti.

Modulaarinen rakennusyksikkö voi suojata myös tuulivoimalaitteiston. Modulaarinen konesali on rakennettu komposiittimateriaalista.


Ota yhteyttä

Suostumus