UPS huolto

UPS huolto määräaikaishuoltona ja vikakorjauksena 24/7

Laitteiden ja akustojen määräaikainen UPS huolto on tärkeä osa kriittisen järjestelmän ylläpitoa. Mikäli UPS-laitteita ei ole huollettu säännöllisesti, on hyvä ensin tehdä laitteiston kartoitus. Kartoituksessa käydään läpi laitteiston kunto ja komponenttien vaihtovälit valmistajan suositusten mukaisesti.


häiriötön varavoima

Määräaikaishuolto

Laitekartoitus antaa hyvän pohjan määräaikaishuoltojen aikataulutukselle ja sisällölle. Ennakoiva UPS huolto varmistaa järjestelmän toimivuuden ilman käyttökatkoja ja säännölliset huollot pidentävät myös UPS-laitteiden elinikää. Määräaikaishuoltojen sisältö määräytyy järjestelmäkokonaisuuden mukaan. Teemme myös akkutestaukset ja laiteasennukset koko Suomen alueella ammattitaidolla ja turvallisesti.

Soita 010 231 6069 ja kysy lisää

Coromatic toimii Socomecin virallisena jälleenmyyjänä, mutta meiltä saat myös muiden valmistajien UPS-laitteet ja akut sekä Diesel UPSit. Huoltojen lisäksi tarjoamme laitteiston toimitukset, asennukset, vanhojen laitteiden kierrätyksen, haalaukset, käyttöönotot, koulutukset ja dokumentoinnit. Meiltä saat myös projektin johdon ja kokonaistoimituksen, joten saat kaiken tarvittavan yhdellä puhelinsoitolla.Ota yhteyttä

Suostumus