Teknisten tilojen siivous

Teknisten tilojen siivous varmistaa kriittisten tilojen ja niissä sijaitsevien laitteiden, kuten palvelimien sekä kytkin-, jäähdytys- ja UPS-laitteiden toiminnan. Esimerkiksi vaatteiden, kenkien ja pakkausmateriaalien mukanaan tuomat epäpuhtaudet kerääntyvät sähkölaitteisiin ja kohottavat niiden toimintalämpötilaa. Tämä lyhentää niiden käyttöikää, aiheuttaa tuotannollisen riskin ja äärimmillään aiheuttaa jopa tulipalon vaaran. Toimiakseen suunnitellusti tilat ja laitteet täytyy siis puhdistaa säännöllisesti. Coromatic huolehtii puhtaudesta turvallisesti ja asiantuntevasti, riskit minimoiden ja palveluntuotanto huomioiden.

Mitkä ovat teknisen siivouksen edut?

Kriittiset tilat ja laitteen on pidettävä puhtaina, jotta:

 • Vältät kalliit seisokit. Toimintahäiriöitä voivat olla yrityksellesi erittäin kalliita ja aiheuttaa mainehaittaa.
 • Minimoit riskit. Pöly on mahdollinen palon aiheuttaja, joten säännöllinen puhdistus ja huolto vähentävät palovaaraa.
 • Panostukseksi laatuun huomataan. Siistit tilat toimivat näyteikkunana asiakkaidesi ja auditointilaitosten suuntaan. Puhtaus kertoo sitoutumisesta kokonaisvaltaiseen laatuun.

Huoltosopimus

Miten teknisten tilojen siivous toteutetaan?

Lähtökohtana on teknisten tilojesi järjestelmäkartoitus räätälöidyn palvelusuunnitelman ja tarjouksen luomiseksi. Näin varmistetaan palvelun laatu ja sopivuus kohteeseen. Me voimme räätälöidä palvelumme suurista konesaleista yksittäisiin pieniin kriittisiin järjestelmäasennuksiin.

Tilojen ja laitteiden perusteellinen puhdistus on erityisen tärkeää uusien asennusten, laajempien korjausten ja säätöjen jälkeen. Käytämme puhdistuksessa erikoisvälineitä ja -aineita, jotka  esimerkiksi ehkäisevät staattisen sähkön muodostumista ja näin pölyn kertymistä. Koulutettu ja kriittisten tilojen erityispiirteet tunteva henkilökuntamme suorittaa työn alan parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

Teknisten tilojen siivous voi esimerkiksi sisältää seuraavat palvelut:

   • Imurointi kaksoislattian alta
   • Laitteiden imurointi ja pyyhintä
   • Kaapelihyllyjen imurointi
   • Yleissiivous
   • Rakentamisen aikainen ja sen jälkeinen siivous

Miksi Coromatic?

Riskien minimoimiseksi kriittisten tilojen siivous kannattaa aina tehdä vain niihin erikoistuneen yrityksen toimesta.  30 vuoden kokemuksella konesalien ja muiden kriittisten järjestelmien rakentamisesta sekä ylläpidosta osaamme ylläpitää optimaalista ympäristöä teknisissä tiloissa. Huolehdimme teknisistä tiloistanne ja te voitte keskittyä ydinliiketoimintaanne ilman huolta toiminnan keskeytymisestä.

 


Ota yhteyttä

Suostumus