Jäähdytyslaitteiden huolto

Jäähdytyslaitteiden huolto 24/7

Jäähdytyslaitteiden huolto on osa Coromaticin laajaa kokemusta kriittisistä järjestelmistä. Jatkuva jäähdytyslaitteiden huolto ja kunnossapito takaa asiakkaillemme pitkäikäisen ja toimivan laitteiston.

Huollamme vuosittain 140 eri kohdetta ympäri Suomea. Omien huoltoteknikoiden lisäksi Coromaticilla on laaja verkosto kumppaneita, jotka pitävät huolta kriittisistä järjestelmistä.

Meidän etumme on kokemus vaativista kohteista, esimerkiksi prosessi- ja ATK-tilojen jäähdytyksestä sekä esimerkksi turbojäähdyttimistä, joista meillä on erikoisosaamista.

Edustamiemme johtavien valmistajien tuotteita ja yhteistyömme heidän kanssaan on hyvin läheistä, joten saamme valmistajilta jatkuvaa koulutusta sekä apua vikojen etsintään ja korjaukseen.

Omien jatkuvasti koulutettettavien ja ammatitaitoisten teknikkojen ansiosta pystymme huoltamaan laadukkaasti jäähdytyslaitteiden lisäksi generaattorien ja UPSien huollot.

Kauttamme saatte palvelujamme niin jäähdytysjärjestelmän suunnitteluun, projektin toteutukseen kuin huoltoonkin.

Laitteistojen pitkäaikaisen, luotettavan ja taloudellisen toiminnan turvaamiseksi tarjoamme asiakkaillemme myös kylmälaitteiden huoltosopimuksia.

Esimerkkikohteita:

Konesalit, sairaalat, energiayhtiöt, teollisuuskohteet ja muut tekniset tilat


Ota yhteyttä

Suostumus