Tuoteoppaat

 • Opas

  Jatkuva, riittävä ja reduntantti jäähdytysteho on tärkeää monilla aloilla kuten IT-alalla, teollisuudessa sekä yhteiskunnan infrastruktuurisovelluksissa. Se on kriittistä jopa monissa lääketieteellisissä sovelluksissa. Ratkaisumme ovat käytössä mm. kaikkein kriittisimmissä ympäristöissä, kuten sairaaloissa, rahoituslaitoksissa sekä teleoperaattoreiden ja hosting -yritysten it-laitetiloissa.

 • Sähkö - ja teletilan

  Jäähdytinvalikoima, joka on suunniteltu erityiserityisesti sähkötiloihin, muuntamoihin ja teletiloihin.

 • Opas

  Coromaticin valikoimasta löytyy erilaisia UPSeja eri hintaluokissa. Hinta määräytyy usein suorituskyvyn ja akuston mukaan, mutta on olemassa myös joitakin perustavanlaatuisia eroja, jotka pitäisi ottaa huomioon ennen UPSjärjestelmän hankkimista. Useimmat UPS-järjestelmät ovat nykyään luotettavia ja laadukkaita. Pohjimmiltaan UPSjärjestelmä ei ole erityisen monimutkainen laitteisto. Kolme päätekijää ovat aina samat kaikissa UPSeissa: tasasuuntaaja, invertteri ja akku.

 • Tuotteet

  UPS tuotevalikoimamme kattaa kaikki laadukkaan, virheettömän sähkövirran saannin tarpeet. UPSit, suojatut virtalähteet, staattiset siirtojärjestelmät, taajuuskorjaimet, tasasuuntaajat sekä DC/AC ja AC/DC-muuntimet tarjoavat laajan valikoiman kaikille markkinasektoreille.

Ota yhteyttä

Suostumus