Yritys

Coromatic on yritys, joka varmistaa organisaatioiden keskeytyksettömän toiminnan. Nykyaikaiset organisaatiot eivät tule toimeen ilman sähköä tai dataa, joten on hyvä selvittää miten toiminta voidaan turvata vaarantamatta käytettävyyttä ja turvallisuutta. Varmistamme keskeytyksetöntä sähkönsyöttöä ja tietoliikennettä, ja olemme Pohjoismaiden johtava kriittisten tilojen ratkaisujen tarjoaja.

Miksi Coromatic on ainutlaatuinen yritys?

Otamme kattavan tietotaito- ja ratkaisuvalikoimamme voimin kokonaisvastuun strategiasta, suunnittelusta, integraatiosta ja ylläpidosta kriittisisten tilojen toiminnoissa. Osaamisalueemme kattaa sähkön ja jäähdytyksen, tietoverkot, tietoliikenteen ja turvallisuuden.

Kaiken perustana on kuitenkin asiakkaan liiketoiminta ja asiakkaan kanssa yhdessä valittu käytettävyys- ja turvataso. Emme myy vain tuotetta tai palvelua, vaan autamme asiakasta toimimaan mahdollisimman optimaalisesti vähentäen turhia toimintoja ja tehostamalla järjestelmien käytettävyyttä, huollettavuutta, kustannus- ja energiatehokkuutta.

Asiakkaitamme ovat konesalien lisäksi sairaalat, pankit ja vakuutusyhtiöt, vesi- ja sähkölaitokset sekä juna- ja lentoliikenne. Voisi sanoa, että mikä tahansa organisaatio tai yritys, jonka tulee toimia 24/7, ovat asiakkaitamme.


Yritys

Meillä on yli 500 kriittisten järjestelmien asiantuntijaa Pohjoismaissa, jotka ovat tuottaneet palveluja ja rakentaneet järjestelmiä yli 5000 asiakkaalle Pohjoismaissa. Yritys on osa E.ON konsernia.

Ota meihin yhteyttä jo tänään, puh. 010 231 6060 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@coromatic.fi


Ota yhteyttä

Suostumus