Avoimet työpaikat

Täältä löydät avoimet työpaikat kriittisen järjestelmien rakentamiseen ja ylläpitoon. Coromatic on erikoistunut kriittisten tilojen teknologisesti edistyksellisiin ratkaisuihin. Coromatic varmistaa, että organisaatioiden toiminta jatkuu keskeytyksettä vuorokauden ympäri käyttämällä jatkuvaa yhteyttä sähkönjakeluun ja tietoliikenteeseen. Coromatic ottaa vastuun koko prosessista – konseptoinnista ja suunnittelusta palveluun ja ylläpitoon. Coromatic yhdistää uusimmat tekniikat laajaan käytännön kokemukseen.

Coromatic rakentaa noin 50 konesalia vuodessa

Erikoistuneet projektipäällikkömme ja asentajamme suorittavat rakentamisen ja käyttöönoton kaikissa hankkeissa.

Coromatic takaa korkealaatuiset tuotteet yhteistyöllä maailman johtavien täsmäjäähdyttimien, varavirtaratkaisujen, UPS-laitteiden ja fyysisen turvallisuuden toimittajien kanssa. Luotettavien sopimusmallien avulla takaamme asiakkaidemme IT-järjestelmien ja muiden kriittisten järjestelmien keskeytyksettömän toiminnan.


Perushuolto

Työpaikat muualla pohjoismaissa

Coromaticin toimistot sijaitsevat Ruotsin Brommassa, Göteborgissa, Malmössa, Halmstadissa ja Östersundissa sekä Tanskassa, Norjassa ja Suomessa. Avoimet paikat löydät täältä alla olevista linkeistä sekä muiden maiden kotisivuilta.

Otamme mielellämme vastaan myös avoimia työhakemuksia: taina.ahti@coromatic.fiOta yhteyttä

Suostumus