Coromatic huolehtii Ifolorin tuotantotilojen jäähdytyslaitteista

Ihmiset tallentavat elämänsä tärkeimmät hetket kuviin. Valokuvaus on digitalisoitumisen myötä arkipäiväistynyt ja eri mobiililaitteilla otettavien kuvien määrä on räjähdysmäisesti kasvanut. Valokuvaamisen digitalisoituessa 90-luvun lopussa silloinen Ifi Oy (nyk. Ifolor) ryhtyi kehittämään tilaus- ja tuotantoprosessejaan vastaamaan toimialan uusia vaatimuksia. Ifolor selvisi alan murroksesta laajentamalla tuotevalikoimaansa pelkistä valokuvista muihin kuvatuotteisiin kymmenen vuotta sitten ja toiminta siirtyi yhä enemmän nettiin. Valokuvatuotanto on pitkälti automatisoitu, mutta Keravalla ahertaa yhä päivittäin sesongista riippuen noin 80 kuva-alan ammattilaista.


ifolor tuotanto Coromatic

Jäähdytyslaitteista iloa koneille ja ihmisille

”Jotta pystymme tuottamaan laadukkaita tuotteita asiakkaillemme nopealla aikataululla, tulee kaiken toimia ilman keskeytyksiä”, sanoo Kristen Kaert, Ifolorin huollon esimies. ”Oli tärkeää löytää huoltokumppani, joka ymmärsi prosessijäähdytyksen tärkeyden liiketoiminnallemme ja jolla oli kokemusta eri merkkisten laitteiden huolloista”, Kristen jatkaa.

Tuotantotilojen lämpötila ja ilmankosteus ovat tärkeitä materiaalien käyttäytymistä varten. Lisäksi täytyy huolehtia ihmisten työskentelyolosuhteista. Mikäli lämpötila nousee liian korkeaksi tietyissä tiloissa, voivat laitteet olla vaarassa. Tuotantotilaan puhalletaan viileää ilmaa, mutta painokoneet ja muut laitteet tuottavat lämpöä niin, että tilassa on mukava yli kahdenkymmenen asteen lämpötila.


Ifolor tuotantotilat

Ifolor halusi kunnossapitosopimuksen, joka lisäisi kustannustehokkuutta ja toimintavarmuutta. Palveluun sisältyy ulko- ja sisäjäähdytysyksiköiden määräaikaishuollot säännöllisin väliajoin ja tarvittavat korjaavat toimenpiteet suoritetaan ennalta laaditun aikataulun mukaan. Lisäksi sopimukseen kuuluu 24/7 puhelinpäivystys, joka vastaanottaa vikailmoitukset ja lähettää päivystyshenkilön kohteeseen tarvittaessa.

”Olemme olleet tyytyväisiä Coromaticin tarjoamaan asiantuntevaan huoltoon ja voimme suositella Coromaticin kunnossapitosopimusta muillekin teollisuusyrityksille”, Kristen Kart toteaa.


Ifolor

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 80 henkilöä. Ifolor kuuluu kuudella markkina-alueella toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys.

Coromatic
Coromatic on johtava kriittisten järjestelmäratkaisujen toimittaja.
Coromatic turvaa sähkön ja tietoliikenteen saatavuuden kriittisten toimintojen osalta. Kattava tarjonta pitää sisällään kaiken neuvonta- ja suunnittelupalvelusta toimituksiin, huoltoon ja energiatehokkaisiin ratkaisuihin. Asiakkaitamme ovat datakeskukset, sairaalat, teollisuusyritykset, julkishallinto sekä muut kriittiset kiinteistöt.

Coromaticilla on yli 530 työntekijää Pohjoismaissa ja muualla maailmassa. Yhtiö on toimittanut ratkaisujaan yli 50 maahan eri puolilla maailmaa. EQT ja Coromaticin työntekijät omistavat yrityksen.