Tekninen tuotepäällikkö

Coromatic on yritys, joka varmistaa organisaatioiden keskeytyksettömän toiminnan. Varmistamme keskeytyksetöntä sähkönsyöttöä ja tietoliikennettä, ja olemme Pohjoismaiden johtava kriittisten tilojen ratkaisujen tarjoaja. Otamme kokonaisvastuun kriittisten tilojen toiminnoissa strategiasta, suunnittelusta, integraatiosta ja ylläpidosta. Osaamisalueemme kattaa sähkön ja jäähdytyksen, tietoliikenteen ja turvallisuuden.

Kaiken perustana on asiakkaan liiketoiminta ja yhdessä valittu käytettävyys- ja turvataso. Emme myy vain tuotetta tai palvelua, vaan autamme asiakasta toimimaan optimaalisesti vähentäen turhia toimintoja. Tehostamme järjestelmien käytettävyyttä, huollettavuutta sekä kustannus- ja energiatehokkuutta. Asiakkaitamme ovat konesalien lisäksi sairaalat, pankit ja vakuutusyhtiöt, vesi- ja sähkölaitokset sekä juna- ja lentoliikenne. Käytännössä mikä tahansa organisaatio tai yritys, jonka tulee toimia 24/7. Katsothan lisätietoja meistä: https://coromatic.fi/

Etsimme Coromaticin toimeksiannosta varavoimaratkaisujen TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ Vantaalle. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Koulutukseltasi olet sähkö-, kone- tai energiatekniikan insinööri tai diplomi-insinööri. Työkokemusta sinulle on kertynyt useamman vuoden ajalta erilaisista sähköteknisistä operatiivisista tehtävistä ja tekninen osaaminen on vahvuutesi. Sinulla on sähköpätevyys 1 -todistus, jotta voit toimia sähkötöiden johtajan tehtävissä.

Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen. Paineensietokykyäsi ei koettele useammat yhtäaikaiset projektit tai vastuu oikeiden valintojen ja päätösten tekemisestä. Palveluliiketoiminnan ymmärtäminen ja asiakkaiden liiketoiminnan kehittäminen kokonaisratkaisuilla on sinulle luontaista. Viihdyt energisessä ja kehittyvässä työympäristössä ja nautit ongelmanratkaisusta. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä ja omaat ajokortin (B). Tietotekniset taitosi ovat ajantasaiset ja hallitset yleisimmät MS Office -sovellukset.

Tuotepäällikön tehtävässä toimit teknisen erityisasiantuntijan roolissa. Vastaat UPS-laitteiden ja varavoimageneraattoreiden tuotetuntemuksesta ja -vaatimusten ylläpidosta organisaatiossamme. Tuet myyntiä suunnittelussa, mitoituksessa ja dokumentoinnissa. Viihdyt vuorovaikutustilanteissa asiakkaiden ja päämiesten kanssa ja tarvittaessa osallistut myös laadunvalvontaan ja tuet tai valvot asennustoimintaa. Maantieteellisesti toimialueesi sijoittuu Etelä-Suomeen. Työnkuvasi muovautuu tulevaisuudessa vahvuuksiesi ja osaamisesi mukaan.

Vaativan työn vastapainoksi tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön kasvavassa pohjoismaisessa konsernissa. Tarjoamme vastuullisen tehtävän, jossa on mahdollisuus kasvaa varavoimaratkaisujen erikoisosaajaksi. Me perehdytämme sinut tehtävääsi hyvin, joten kaikkea alan tekniikkaan liittyvää ei tarvitse osata aloittaessasi. Avainasemassa sinulla on aito kiinnostus tekniikkaan sekä tahto kehittyä. Hyvälle ammattilaiselle me myös maksamme hyvin, lisäksi tarjoamme kattavat henkilöstöedut.

Coromaticilla johtajuus merkitsee energian, tulosten ja selkeyden luomista työympäristöön. Menestyksemme perustuu jokaisen osallistumiseen ja sitoutumiseen. Arvostamme toistemme eroavaisuuksia ja rakennamme sen varaan luottamuksellisen, yksilöä arvostavan ympäristön. Meille on tärkeää, että tutustumme toisiimme ja voimme myös pitää hauskaa yhdessä.

Valitulle henkilölle tehdään turvaselvitys turvaluokiteltujen asiakkuuksien takia.

Ota yhteyttä!

Jos edellä mainittu kuulostaa sinun tehtävältäsi, haluamme ehdottomasti kuulla siitä! Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.adecco.fi mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat rekrytointikonsultti Tatu Savolainen 050 555 5210.