Projektipäällikkö

Coromatic etsii nyt joukkoihinsa uutta PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Projektipäällikön tehtävänä on vastata Coromaticin projektien läpiviennistä itsenäisellä otteella, projektien aloituksesta aina valmiin järjestelmän luovutukseen asti. Projektipäällikkö johtaa, suunnittelee, valvoo ja hallinnoi projektien kulkua, varmistaen halutunlaisen lopputuloksen. Projektien kestot vaihtelevat kuukausista vuosiin asti, ja erilaisia projekteja saattaa olla työn alla yhtä aikaa. Suurin osa projekteista sijaitsee Pääkaupunkiseudulla, mutta maantieteellisesti vastuualueena toimii koko Suomi, joten matkustusvalmiuttakin tulee olla jonkin verran.

Projektipäällikkö toimii projektien aikana päävastuullisena yhteyshenkilönä asiakkaiden suuntaan, joten asiakaspalveluhenkisyyttä tarvitaan. Projektipäällikkö vastaa projektiensa resursoinnista, joten hänen tehtävänään on laatia sopimukset alihankkijoiden kanssa ja varmistaa projektin eteneminen yhdessä heidän kanssaan. Projektit myös dokumentoidaan hyvin tarkasti, ja Projektipäällikkö varmistaa, että projektit viedään loppuun noudattaen määrättyjä prosesseja. Työturvallisuuden edistäminen ja siitä huolehtiminen on myös tärkeää. Projektipäällikkö osallistuu hankkeiden talousarvioiden seurantaan ja hallinnointiin. Hän suunnittelee ja johtaa projektikokouksia sekä huolehtii siitä, että projektit etenevät ajallisesti, laadullisesti ja budjetin kannalta halutulla tavalla.

Etsimme tehtävään järjestelmällistä, huolellista ja rauhallisen työskentelyotteen omaavaa henkilöä, joka pystyy hoitamaan useita projekteja samanaikaisesti ja toimimaan luotettavana yhteyshenkilönä asiakkaiden suuntaan. Tehtävässä tarvitaan hyvää paineensietokykyä sekä johtamis- ja neuvottelutaitoja. Välillä eteen saattaa tulla odottamattomia tilanteita, ja niihin on pystyttävä reagoimaan nopeasti. Tehtävään etsitään teknisesti orientoitunutta henkilöä, ja kokemus projektien vetämisestä sekä kiinteistötekniikasta katsotaan eduiksi. Tehtävään edellytetään vähintään tyydyttävää englannin kielen osaamista sekä ajan tasalla olevia IT-taitoja. Tehtävään valittavalle henkilölle tullaan suorittamaan Turvaselvitys.

Jos kiinnostuit tehtävästä ja voisit mielestäsi olla oikea henkilö siihen, niin haethan paikkaa pikaisesti. Valinta tehtävään tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Adeccon HR- konsultti Juhani Äikäs, 0406634711, juhani.aikas@adecco.fi. Laitathan hakemukseen CV:si sekä palkkatoiveesi mukaan.