Huoltoteknikko prosessijäähdytyksen pariin

 

Prosessijäähdytyksen osaava huoltoteknikko – tule Coromaticille töihin!

Coromatic on yritys, joka varmistaa organisaatioiden keskeytyksettömän toiminnan. Varmistamme keskeytyksetöntä sähkönsyöttöä ja tietoliikennettä, ja olemme Pohjoismaiden johtava kriittisten tilojen ratkaisujen tarjoaja. Otamme kokonaisvastuun kriittisten tilojen toiminnoissa strategiasta, suunnittelusta, integraatiosta ja ylläpidosta. Osaamisalueemme kattaa sähkön ja jäähdytyksen, tietoliikenteen ja turvallisuuden.

Haemme asiantuntevaa prosessijäähdytyksen osaavaa huoltoteknikkoa Vantaan toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen.

Työtä tehdään Coromaticin asiakkaiden kohteissa Etelä-Suomen alueella ja satunnaisesti myös muualla Suomessa. Käytössäsi on pakettiauto (B-ajokortti). Liukuva työaika arkisin 7-18.00 välillä, viikkotyöaika 37,5h/vko. Työnkuvaan sisältyy myös päivystystä, josta maksetaan erillinen korvaus. Eduksi katsomme halukkuuden kasvattaa osaamista myös varavoimalaitteista (Generaattorit, DRUPSit ja UPSit).

Edellytämme hakijoilta kokemusta teollisuuden tai konesalien prosessijäähdytyksen asennus- tai huoltotehtävistä sekä yli 3 kg kylmäainetta sisältävien laitteiden asennusoikeutta. Tehtävässä suoriutuaksesi tarvitset hyvät englannin kielen taidot, oma-aloitteisen asenteen, asiakaspalvelualttiuden ja kyvyn työskennellä itsenäisesti. Ominaisuuksiltasi sinun tulee olla myös huolellinen ja haluat tehdä asiat kunnolla loppuun asti.

Valitusta henkilöstä tehdään turvaselvitys, sillä huollettavat kohteet saattavat olla turvaluokiteltuja. Eduksi katsotaan automaatio- ja sähköosaaminen etenkin varavoimakoneista.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, osaavan työyhteisön tuen sekä erittäin kiinnostavan toimintaympäristön. Me perehdytämme sinut tehtävääsi hyvin, joten kaikkea alan tekniikkaan liittyvää ei tarvitse osata aloittaessasi. Avainasemassa on aito kiinnostuksesi tekniikkaan sekä tahto kehittyä. Hyvälle ammattilaiselle me myös maksamme hyvin, lisäksi tarjoamme kattavat henkilöstöedut.

Coromaticin menestys perustuu jokaisen osallistumiseen ja sitoutumiseen. Arvostamme toistemme eroavaisuuksia ja rakennamme sen varaan luottamuksellisen, yksilöä arvostavan ympäristön. Meille on tärkeää, että tutustumme toisiimme ja voimme myös pitää hauskaa yhdessä.

Hae tehtävää pikaisesti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana.  Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi  sähköpostitse osoitteeseen taina.ahti@coromatic.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Taina Ahti p. 040o 459 098 tai Jussi Havela p. 050 382 4480.